İçeriğe geç

Enes Batur Şu Anda Ne Yapıyor

Enes Batura ne oldu 2024?

Ünlü YouTuber Enes Batur trafik kazası geçirdi – 05.07.2024, Sputnik Türkiye. Türkiye’nin en çok YouTube abonesine sahip ünlülerinden biri olan Enes Batur’un bugün trafik kazası geçirdiği belirtildi. Enes Batur, İzmit-Kandıra yolunda kaza geçirdi.

Enes Batur’un kanalına ne oldu?

Ünlü YouTuber Enes Batur, Kocaeli’nde kamp yaparken kaza geçirdi. Sevgilisinin kullandığı araç kanala düştü… Ambulansla hastaneye kaldırılan genç YouTuber, sosyal medya hesabından iyi olduğunu duyurdu…

Enes Batur artık neden video atmıyor?

Videonun sonunda ise “Yanaklarımın neden kızardığını merak ediyorsanız, tedavi görüyorum, hepsi bu…” ifadelerini kullandı. Enes Batur’un bu açıklamasının ardından aboneleri, tedavi gördüğü için video paylaşamadığını belirtti.

2024 Enes Batur’un sevgilisi kim?

Ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur ve Ecenaz Üçer’in son görüntüleri sosyal medyada olay oldu. İddiaya göre sevgili olan iki ünlü isim yataktan bir paylaşım yapınca herkes sevgili olduklarını kabul ettiklerini yazmaya başladı.

Enes Batur hesabına ne oldu?

Türkiye’nin en çok takip edilen YouTuber’larından Enes Batur, “topluluk kurallarını” ihlal ettiği gerekçesiyle YouTube tarafından cezalandırıldı. Cezaya sosyal medya hesabından itiraz eden Batur, “Gerçekten sinir krizi geçireceğim. Beş yıl önce paylaştığım bir videodan dolayı uyarı aldım.” dedi.

Enes Batur ne zaman evlenecek?

Birçok kişi, özellikle takipçileri, evliliğin gerçek olmadığını ve yeni vizyona giren “Enes Batur Gerçek Kahraman” filminin tanıtımı olduğunu iddia etti. İddialar doğru çıktı ve Batur, bir video yayınlayarak evli olmadığını duyurdu.

Enes Batur youtuberların düşüşü neden kaldırıldı?

konuşuyoruz. Enes Batur dün bir hikaye paylaştı ve 50 milyon izlenme sayısına ulaşan “The Fall of Youtubers” adlı şarkısının telif hakkı sorunları nedeniyle kaldırıldığını söyledi.

Enes Batur evli mi?

23 Mayıs 2019’da Damla Aslanalp ile evliliğiyle ilgili haberler ortaya çıktı. Ancak takipçileri Enes Batur’un evli olduğuna inanmadı, bunun yaklaşan filminin tanıtımı olduğunu düşündü. Haziran 2019’da Enes Batur, Instagram’da paylaştığı bir videoda aslında evli olmadığını duyurdu.

Enes Batur olayı nedir?

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, sosyal medya yıldızları Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir’in de aralarında bulunduğu 4 kişi yaralandı. Kaza, saat 19.30 sıralarında Kandıra ilçesine bağlı D-605 karayolu Karasakallar mevkiinde meydana geldi.

Enes Batur YouTube’da kaçıncı sırada?

Türkiye merkezli en çok aboneye sahip YouTube kanalları listesiSiparişKanalAbone sayısı (milyon)5Enes Batur16,26Oyuncak Avı15,27skgames12,98atv12.

Enes Batur ne kadar izleniyor?

YouTube Video KanallarıYoutube KanalıAboneGörüntülemelerCzn Burak17.500.0007.650.219.896Enes Batur16.200.00010.046.028.152beIN SPORTS12.600.0001.539.002.409atv12.600.0008.396.889.68 4 46 satır daha

Enes Batur nerede yayın yapıyor?

enesbatur kanalından videolar – Twitch.

Enes Batur’un mal varlığı ne kadar?

Enes Batur: YouTuber – 22 milyon dolar Toplam servetinin 22 milyon dolara ulaştığı söylenen şaşırtıcı bir net servete sahip olan genç yıldız, lüks malikanesinden paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Enes Batur ve Başak ayrıldı mı?

Sayfa’nın canlı yayın konuğu olan ünlü YouTuber Enes Batur, sevgilisi Başak Karahan ile ayrılığı hakkında canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Magazin gündemindeki son söz 22 Ocak 2019’da Kanal D’de yeniden konuşulacak.

Enes Batur’un ilk sevgilisi kim?

Enes Batur’un eski sevgilisi Ecenaz Üçer: Benim yeni sevgilim var ama Enes’in yok – YouTube.

Enes Batur kiminle evli?

Damla Aslanalp ile evlenen Enes Batur, canlı yayında evliliğine dair açıklamalarda bulundu.

Enes Batur ve Ecenaz Üçer neden ayrıldı?

“GÜVENİM KIRILDI” Enes Batur daha sonra Instagram hesabının hikaye bölümünden dikkat çeken bir açıklama yaptı. 22 yaşındaki Enes Batur, Ecenaz Üçer ile ayrılığının çok yeni olmadığını vurgulayarak, Üçer’e olan güveninin kırıldığını, artık onu takip etmediğini ve aralarında bir kin olduğunu belirtti.

Enes Batur nişanlandı mı?

💫23 Mayıs 2019

Enes Batur en fazla kaç abone oldu?

Türkiye merkezli en çok aboneye sahip YouTube kanalları listesiSiparişKanalAbone sayısı (milyon)2netd music25.63Koray Zeynep25.04CZN Burak16.65Enes Batur16.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Çarşı Escort