İçeriğe geç

Kubilay Aka Hangi Ajansta

Kubilay Aka’nın menajeri kim?

Bir süre eğitimini aldığı mesleğini yaptıktan sonra menajer Ufuk Ergin ile tanışması hayatını değiştirdi. Oyunculuk kariyerine Kanal D’de iki sezon yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde Ali Kemal rolüyle başladı.

Kubilay Aka hangi markanın yüzü?

Dünyaca ünlü Danimarkalı marka Jack&Jones, kendin olma cesaretini yansıtan ilkbahar/yaz sezonunu marka elçisi oyuncu Kubilay Aka ile tanıttı. Yeni sezonla birlikte ilk kez satışa sunulan kadın koleksiyonunu da bünyesine katan Jack&Jones Club, Aka ile kamera karşısına geçti.

Kubilay Aka ne iş yapıyordu?

Bir süre havalimanında çalıştıktan sonra menajeri Ufuk Ergin ile tanışmış ve ardından 2016-2018 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde Ali Kemal karakterini canlandırmıştır. Ayrıca oyunculuk eğitimi de almıştır. Dört sezon boyunca Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandırmıştır.

Kubilay Aka hangi takımı tutuyor?

1907Kings | Fenerbahçe | ☪︎ | Fenerbahçe’nin muhteşem oyuncusu Kubilay Aka!

Ufuk Ergin kimlerin menajeri?

Kadir Has Üniversitesi’nde 4 yıl etkinlik yöneticiliği yapmasının yanı sıra Ajda Pekkan gibi birçok ünlü ismin menajerliğini de yaptı.

Kubilay Aka aldatıldı mı?

Kubilay Aka ve Miray Daner, 2.

Kubilay Aka kimle sevgili?

Dergi | Hafsanur Sancaktutan ile Kubilay Aka’nın aşkı belgeleniyor. Çiftin Kandilli’deki bir restoranın önünde el ele görüntülendiği anlar… 15 Ağustos 2024

Kubilay Aka hangi bölüm mezunu?

1995 doğumlu Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havalimanı İşletmeciliği bölümünden mezun oldu. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk ve müzikle ilgilenen Aka, havalimanında çalışırken keşfedildi ve ilk kez 2016 yılında “Vatanım Sensin” adlı televizyon dizisiyle geniş bir izleyici kitlesine ulaştı.

Kubilay Karaca nereli?

Kişisel BilgilerDoğum Yeri:ANKARADOğum Tarihi:12 Mart 1993Uyruğu:TCFutbolcu Menajeri:

Kubilay Aka Esmer mi?

Kubilay Aka’nın koyu tenli ve uzun, dar bir yüzü vardır. Koyu kahverengi, kısa, düz, kalın saçları sola doğru ayrılmıştır.

Kubilay Aka nasıl ünlü oldu?

Instagram hesabından gelen bir mesaja göre, salonda işlemlerini gerçekleştirdiği Ufuk Ergin’in dikkatini çekmiş ve test çekiminde bulunmuş. Şimdi ise Kanal D’nin iddialı dizisi “Vatanım Sensin”de Ali Kemal rolüyle izleyici karşısına çıkıyor.

Kubilay Aka’nın burcu ne?

Çukur Celasun, Kubilay Aka, 5 Mayıs 1995’te İstanbul’da doğdu. 24 yaşında. Boğa burcu.

Atatürk hangi takımlı?

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk de bir Fenerbahçe taraftarıydı. 10 Ağustos 1928’de, 3-3 berabere biten Gazi Kupası maçından sonra Atatürk, üçü Galatasaraylı, ikisi Fenerbahçeli olmak üzere beş kişiye şöyle demişti: “Burada üçe karşı üçüz. Çünkü ben de Fenerbahçeliyim!”

Ali Sabancı hangi takımlı?

Şirketler A.Ş. Grubun bazı benzer şirketlerinin Yönetim Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanıdır. Mayıs 2013’te Gediz Üniversitesi Senatosu tarafından kendisine fahri doktora unvanı verilmiştir. Galatasaray Spor Kulübü üyesi, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve ISO ve TAİK üyesidir.

Afra Saraçoğlu hangi takımlı?

Orijinal ses – Fenerbahçe camiası için ekstra futbol.

Kubilay Aka’yı kim keşfetti?

Instagram hesabından gelen bir mesaja göre, salonda işlemlerini gerçekleştirdiği Ufuk Ergin’in dikkatini çekmiş ve test çekiminde bulunmuş. Şimdi ise Kanal D’nin iddialı dizisi “Vatanım Sensin”de Ali Kemal rolüyle izleyici karşısına çıkıyor.

Kubilay Aydın kaç yaşında?

Prof. Dr. Kubilay Aydın 1969 yılında Trabzon’da doğdu.

Ayşe Kubilay kimdir?

2002 yılında kariyerine başlayan Mimar Ayşe Kubilay, eğitimini tamamladıktan sonra 2007 yılında Antalya’da ilk ofisini açtı ve çok sayıda otel, restoran ve konut projesine imza attı. 2011 yılında İstanbul’da multidisipliner bir mimarlık ofisi olan AYŞE KUBİLAY ARCHITECTURE’ı kurdu.

Kubilay Karaca nereli?

Kişisel BilgilerDoğum Yeri:ANKARADOğum Tarihi:12 Mart 1993Uyruğu:TCFutbolcu Menajeri:

Tavsiyeli Bağlantılar: Kinayeli Anlatım Nasıl Olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Çarşı Escort